Verhuizingen Amsterdam

Gaat u binnenkort verhuizen naar Amsterdam? Wij hebben een aantal zaken voor u op een rijtje gezet waar u rekening mee dient te houden bij een verhuizing in Amsterdam.

Een belangrijke vraag om mee te beginnen is of u verhuizers wilt inhuren die uw verhuizing uit handen kunnen nemen. Dit kan u een hoop tijd en ergernis besparen, maar is wel duurder dan het zelf doen. Hieronder vindt u een overzicht van verhuizers in Amsterdam en kunt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo heeft u alle informatie om de afweging te maken of u wel of geen verhuizers wilt inhuren. Kiest u ervoor om zelf uw verhuizing te regelen, houdt u er dan rekening mee dat u in vrijwel heel Amsterdam moet betalen om te parkeren. Het zou vervelend zijn als u tijdens het verhuizen een boete ontvangt.

Vervolgens dient u bij een verhuizing in Amsterdam na te denken over wat u wilt doen met uw internetaansluiting en energieleverancier. Bij uw energieleverancier heeft u de keuze uit meerdere aanbieders. Dit geldt ook voor uw internetaansluiting als u kiest voor ADSL. Wilt u liever internetten over de kabel dan komt u uit bij UPC. Het waterbedrijf in Amsterdam is Waternet.

Vergeet niet om uw verhuizing ook door te geven bij de gemeente. De gemeente Amsterdam verwacht dat u zich bij een verhuizing in Amsterdam binnen vijf dagen laat inschrijven bij de gemeente.